Filteren op

Witte wijn uit Spanje

Droge witte wijn uit Spanje
De zomer zindert en straks komen er vrienden langs. Je schaduwrijke terras ziet er uitnodigend uit en je gaat zo naar binnen om alvast wat lekkers klaar te maken. Mmm, heerlijk genieten. Geef maar toe, een beetje trots ben je wel, op de wijn die je straks gaat schenken. Een mooie, droge witte wijn uit Spanje. Geen willekeurige wijn uit het schap. Nee, deze is speciaal, deze heb jij met zorg gekozen voor je gasten. Je verheugt je stilletjes op hun gezichten als ze er van proeven…

Wijnbelevingspanje.nl
Die vriendschappen, dat genieten, dat is nou net de reden waarom wijnbelevingspanje.nl bestaat. Die Spaanse wijn is onze passie. Een wijn die je laat wegdromen en waarin je Spanje ruikt en proeft. Met deze witte wijn wordt je moment straks nóg specialer.

Verdejo
De kwaliteit van onze wijnen danken we aan de kleine wijnboeren waarmee we werken. De druiven worden nog met de hand geplukt en zorgvuldig behandeld. Die liefde voor de druif proef je in het eindresultaat. Die proef je bij elke slok die je neemt. Neem onze witte wijnen van de Verdejo, een typische Spaanse druif die ’s nachts geplukt wordt en aroma's van citrusfruit, appel, peer, bloemen en kruiden heeft. Qua smaak aangevuld met een lichte zacht-kruidige bittertoon krijgt deze wijn een eigen karakter. Droom je al van jouw perfecte zomernamiddag? Of van die gezellige winteravond waarop je bij een vismaaltijd het warme Spanje in huis haalt?

Witte wijn

There are no products.