Filteren op

Rode wijn uit Spanje

Een mooie rode wijn
De werkdag zit erop, het is tijd voor ontspanning. Je steekt een kaars aan en pakt die prachtige nieuwe wijnglazen uit de kast. In die mooie glazen schenk je natuurlijk ook een mooie wijn. En als je achteroverleunt, samen de dag doorneemt en de ervaringen van de werkdag van je af laat glijden, proef je de zuidelijke warmte in die rode wijn. Ont-Spanje... Dit is puur genieten…

Genieten van rode wijn
Om die reden bestaan wij als wijnhuis: we willen jou laten genieten. Want het drinken van een goede rode wijn draagt bij aan de kwaliteit van je dagen, van je leven. Drink met mate, en geniet juist daarom meer van wat je drinkt. Ga je wijn echt proeven en kennen!

Wat te denken van onze Tempranillo

Voor een ultieme wijnbeleving hebben wij heerlijke Spaanse wijnen in ons assortiment. Wat te denken van onze huiswijn van de Tempranillo. Deze druivensoort heeft een dikke schil die zorgt voor een intense rode kleur en met een lage zuurgehalte. Op de hoger gelegen vlaktes in het binnenland van Spanje zijn de dagen warm en koelt het 's nachts voldoende af. In dit klimaat gedijdt de Tempranillo druif goed. De druif, die vooral uit de streken Rioja en Ribera del Duero komt, brengt een zachte toegankelijke rode wijn voort. Wandel eens door onze digitale wijnkelder en zoek de smaak die bij jou past! Wil je een advies? Bel of app ons op 06 19 26 92 94 of stuur een berichtje via Messenger en wij helpen je graag verder!

Rode wijn

There are no products.