Het is vrijdagmiddag. Tijd voor een borrel! Zo gaat dat bij veel bedrijven op het einde van de werkweek. Een vrijdagmiddagborrel heeft echter meer voordelen dan alleen gezelligheid. Als experts in het organiseren van vrijdagmiddagborrels leggen wij jou graag uit waarom!

Goed voor de werksfeer

Natuurlijk maken we bij de koffieautomaat allemaal weleens een praatje. Maar na het inschenken van het heerlijke zwarte goud, gaan we over het algemeen toch weer snel terug naar onze werkplek om de stapels weg te werken. Bij een vrijdagmiddagborrel gaat dat net even anders. Je mag ietsje eerder je laptop uitzetten (yeah!) en hebt wat meer tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Die gesprekken hoeven niet werkgerelateerd te zijn. Gewoon gezellig kletsen over van alles en nog wat. Heerlijk toch? En goed voor de werksfeer!

Je leert elkaar beter kennen

Met de ene collega kom je nu eenmaal vaker in contact dan met de andere. Denk bijvoorbeeld ook aan collega’s die in de buitendienst werkzaam zijn. Een vrijdagmiddagborrel is dan de perfecte gelegenheid om ook andere collega’s beter te leren kennen en feeling te houden met wat er nog meer binnen het bedrijf speelt. In een gezellig sfeertje is het ijs meestal al snel gebroken.

Dichterbij de medewerkers

Voor het management is een vrijdagmiddagborrel een ideale gelegenheid om wat dichterbij de medewerkers te komen staanGezellig borrelen in andere setting zorgt ervoor dat je wat toegankelijker wordt. Dat heeft zeker een positieve invloed op de dagelijkse werkzaamheden.

Een frisje mag ook!

Bij een vrijdagmiddagborrel gaat het niet om het nuttigen van alcohol. Het gaat om het bijpraten in een ongedwongen sfeer, elkaar beter leren kennen. En dat kan prima met een glaasje fris of sap.

Vrijmibo in Spaanse sfeer eventueel aangekleed met bijpassende hapjes op jouw locatie, met als aanvulling een uitleg c.q proeverij van de wijnen, of ergens anders op een leuke locaties in de regio Harderwijk-Apeldoorn-Deventer-Zwolle kan daar ook bij horen? Een Vrijmibo in eenzelfde setting, maar dan alleen voor jouw collega’s en relaties behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Meer weten over het organiseren van een geslaagde vrijdagmiddagborrel?